Resultaten die overeenkomen met uw zoekopdracht:

Categorieën

Artikelen

Voeg voertuig toe

Telefoonhouder BASEUS Metal Age zwart
Telefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwartTelefoonhouder BASEUS Metal Age zwart

Telefoonhouder BASEUS Metal Age zwart

Merk: BASEUS

vraaghetmij

Heb je een vraag?

Vraag het mij!

Specificaties

Reviews (0)

Duurzamer dan alle andere

De nieuwe Baseus-houder garandeert een bovengemiddelde sterkte en betrouwbaarheid dankzij de metalen constructie. Bovendien is het apparaat geverfd met dezelfde methode die wordt gebruikt om Mac-apparaten met verf te bedekken. Dit garandeert een hoge weerstand tegen krassen en aantasting van de kleur. Een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid voor de komende jaren.

Stabiliteit en precisie

Een mechanisch tandwiel werkt uiterst nauwkeurig. Dankzij de metalen constructie is het bestand tegen slijtage. Tijdens de werking is hij stiller en stabieler dan ooit.

Drievoudige bescherming

Dankzij de sterke driehoeksgreep is de machine zelfs op de meest hobbelige wegen stabiel en trillingsvrij. Dankzij de zwaartekrachtklem kunt u de grip met één hand bedienen. Leg de telefoon neer en zie hoe het apparaat uw smartphone vastzet onder invloed van de zwaartekracht. Voel het comfort en de veiligheid met de betrouwbare houder van Baseus.

Dubbele bescherming

Het apparaat is veilig voor zowel uw telefoon als uw auto. Verbeterde, nog dunnere siliconen pads zorgen ervoor dat de telefoon geen krassen oploopt, zelfs als deze zonder beschermhoesje in de houder wordt geplaatst. Bovendien zorgen de hoogwaardige siliconen voor een stabiele antislip grip. Maak je geen zorgen meer over krassen door het ontbreken van een beschermhoesje.

Doordachte oplossingen

De grepen van het toestel zijn klein en geplaatst op plaatsen die de zijknoppen van de smartphone niet blokkeren. Bovendien is de klem aan de onderkant zo gemaakt dat u uw telefoon zonder problemen op de oplader kunt aansluiten. Eenvoudige en functionele oplossingen voor meer comfort tijdens het rijden.

Specificatie

Fabrikant: Baseus

Model: Het metaal Age Gravity Car Mount (Connecting Rod Type)

Materiaal: Aluminium, ABS

Montage type: herbruikbare lijm

Type van houder: zwaartekracht

Compatibiliteit: smartphones met een schermgrootte van 4-6 ''

Kleur: zwart

Als u een grotere hoeveelheid van het product nodig heeft, stuur ons dan een e-mail !!!!

Specificaties:


EAN: 6953156276307 SKU: BAS27630
Nog geen reviews van dit artikel
Telefoonhouder BASEUS Metal Age zwart

Telefoonhouder BASEUS Metal Age zwart

€28,75

Dit onderdeel is geschikt voor de volgende modellen:

Merk Model Type Bouwjaarreeks Motorcode