Resultaten die overeenkomen met uw zoekopdracht:

Categorieën

Artikelen

Voeg voertuig toe

USB naar Lightning Baseus Cafule zwart 2,4A 100 cm
USB naar Lightning Baseus Cafule zwart 2,4A 100 cm

USB naar Lightning Baseus Cafule zwart 2,4A 100 cm

Merk: BASEUS

vraaghetmij

Heb je een vraag?

Vraag het mij!

Specificaties

Reviews (0)

Met de Baseus USB naar Lightning-kabel kunt u uw Apple-apparaten snel opladen met maximaal 2,4 A. Hij ondersteunt het PD-protocol en is compatibel met iPhone-smartphones. Dankzij de uitvoering van hoogwaardige materialen onderscheidt hij zich door een hoge duurzaamheid, en een speciale chip zorgt voor een veilig gebruik. Bovendien maakt de kabel een bliksemsnelle gegevensoverdracht mogelijk met snelheden tot 480 MB/s.

Laad uw iPhone op in slechts enkele ogenblikken

Dankzij de 2,4 A snellader kunt u uw iPhone in een mum van tijd opladen. Ideaal dus voor een groot aantal Apple smartphones - van de 12-serie tot de 6. Welke telefoon u ook gebruikt, dit praktische accessoire laat u niet in de steek. Het bespaart je bovendien tijd doordat je een volledig opgeladen telefoon nog sneller kunt gebruiken!

Absoluut veilig in gebruik

De temperatuur van de kabelconnectoren wordt constant gehouden. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat ze oververhit raken en de batterij van je telefoon beschadigen - zelfs niet als je hem gebruikt tijdens het opladen. De connectoren zijn ook voorzien van een speciale rubberen bescherming die de oplaadpoorten beschermt tegen krassen.

Uitzonderlijke prestaties

De 4 strengen van versterkte kernen zorgen voor een ongelooflijk efficiënte geleider die het mogelijk maakt om apparaten zo snel op te laden. Het proces wordt ook verbeterd door een eersteklas, duurzame connector die goed in de iPhone-poort past en stevig op zijn plaats blijft zitten zonder los te raken of eruit te vallen. Bovendien beschermt de extra rubberen bescherming de ingang van de telefoon tegen krassen.

Snel opladen, snelle gegevensoverdracht

Baseus Cafule kabel serie is niet alleen snel opladen - het is ook snelle data-overdracht. Met zijn hulp kunt u bestanden overbrengen tussen apparaten met een snelheid tot 480 MB/s. U hoeft niet eindeloos te wachten tot uw documenten, foto's of video's zijn gekopieerd van uw iPhone naar uw computer of laptop - met dit functionele accessoire duurt het slechts een moment!

Het zal u vele jaren dienen

Het product maakt indruk door zijn duurzaamheid. De hoogwaardige zinklegering is bestand tegen oxidatie en vervaging. De gevlochten nylon mantel beschermt de kwetsbare binnenkant van de kabel en verlengt de levensduur. En de gevlochten nylon mantel beschermt het kwetsbare binnenwerk van de kabel en verlengt de levensduur. Dit alles maakt hem uiterst slijtvast.

Specificatie

Fabrikant: Baseus

Naam: Cafule reeks Metaalgegevenskabel USB aan IP

Materiaal: Zinklegering + gevlochten nylon

Kleur: zwart

Transmissiesnelheid: 480 MB/s

Lengte: 100 cm

Stroomsterkte: 2,4 A

Specificaties:


EAN: 6953156202245 SKU: BAS20224
Nog geen reviews van dit artikel
USB naar Lightning Baseus Cafule zwart 2,4A 100 cm

USB naar Lightning Baseus Cafule zwart 2,4A 100 cm

€13,50

Dit onderdeel is geschikt voor de volgende modellen:

Merk Model Type Bouwjaarreeks Motorcode